Pinkstervuur 2024

The Weight of His glory! GEANNULEERD

Welkom!

Yesss, het is weer tijd voor Pinkstervuur!

Een mooi jubileum want is namelijk de 11e keer dat we deze conferentie houden!

Wij zien er weer naar uit om mensen uit het hele land te zien komen en samen drie onvergetelijke dagen te beleven vol interactieve worship, bijbels gefundeerde teachings, bediening, soaking en workshops met als thema: The Weight of His glory!

Daarnaast is het natuurlijk ook heerlijk om samen te kamperen, te delen, plezier te maken en te genieten van de prachtige omgeving. Een B&B, hotelletje of huisje in de regio kan natuurlijk ook

Thema Pinkstervuur 2024 The Weight of His glory

In dit weekend gaan we meer ontdekken van de hemel en de atmosfeer van het Koninkrijk van Jezus Christus. Je leert hoe jij ingezet wordt om die hemelse sfeer op aarde te creëren.  In de eerste plaats door de veranderingen in jouw eigen hart en geest. Daarnaast ook door de impact van de vernieuwing in jouw gedrag, jouw spreken en jouw reageren op het leven om je heen, jouw huis, jouw gezin, jouw werk, jouw familie, jouw vriendenkring en jouw kerk. 

Hoe de hemel je hierin tegemoetkomt en ook volop helpt, is vaak minder bekend. Het is niet jouw prestatie om dingen te veranderen, maar de genade en de werkingen van de Heilige Geest. 

De Heilige Geest is de beste kenner van de hemel en van de aarde. Hij weet hoe de naam van Onze Vader geheiligd wordt op aarde, Zijn Koninkrijk komt en Zijn wil werkelijkheid wordt op aarde. 

Deze conferentie wil je helpen om die toerusting en relatie met de Heilige Geest aan te gaan.   

Je bent bij deze uitgenodigd en uitgedaagd.…….! 

Pinkstervuur 2024 Programma

VrijdagTijd
Dienst Grote Tent20:00 - 22:00
ZaterdagTijd
Dienst Grote Tent10:00 - 12:00
Workshop Ronde 114:00 - 15:15
Workshop Ronde 215:30 - 16:45
Dienst Grote Tent19:30 - 22:00
ZondagTijd
Dienst Grote Tent10:00 - 12:00
Workshop Ronde 114:00 - 15:15
Workshop Ronde 215:30 - 16:45
Dienst Grote Tent19:30 - 22:00

Aanmelden

Aanmelden TARIEVEN

Tickets Prijzen
Kamperen Volwassenen 13+ €87,50
Kamperen Kinderen 4 tot en met 12€65,00
Kamperen Kinderen 0 tot 4Gratis
Conferentie zonder kamperenPrijzen
Vrijdagavond Ticket€10,00
Zaterdag Ticket€20,00
Zondag Ticket€20,00

Prijs voor stroom: €18,00 – Stroom voor het weekend hoeft maar een keer per gezin betaald te worden.

Visie

Pinstervuur is gestart in 2011 met een verlangen om een Pinksterfeest te houden waar de Heilige Geest de leiding zou hebben en wij, luisterend naar Hem, ons laten leiden in wat Hij wil. Eigenlijk niets minder dan de hemelse Agenda te volgen. Hierbij zou zijn input leidend zijn boven onze structuur of planning. Onze overtuiging was dat dit de mooiste Pinksterfeesten zou gaan brengen. Hierbij hebben we er ook voor gekozen om het met eigen mensen te doen en daardoor flexibel te zijn niet in de eerste plaats veel mensen te trekken door bekende sprekers etc. 

Terugblik 2011 – 2023 met de 10e op  

“Sizzen is neat, maar dwan is een ding” (vertaald uit het Fries; zeggen is niets, maar doen is een ding!

Zeggen de Heilige Geest meer, of liever nog, alle ruimte te geven, is nog niet hetzelfde als dat ook te doen. We zijn ons dat als leiding zeer bewust. Toch zouden we nu na acht conferenties nooit meer anders willen. De diepte waarin mensen worden geraakt en vernieuwd, de vreugde, de vrijheid, de genezingen, bevrijdingen, de dynamiek en het ervaren en beleven van Zijn Tegenwoordigheid door de beweging van de Geest! Dat kon zijn door de stille vrede die neerdaalde of explosies van lofprijzing en aanbidding, uitbundig juichen en dansen met elkaar. Maar ook door het spontaan met elkaar op de knieën gaan als reactie op Zijn Aanwezigheid. De vele momenten van overgave en toewijdingen waren levensvernieuwend.  

Ook zijn we zeer dankbaar voor de jarenlange samenwerking met de Katapult training school van Herman Boon. Hun studenten en staf hebben veel zegen en leven gebracht onder de kinderen en tieners. Hun gebeden en zingen waren vaak op het terrein te horen en zijn onvergetelijk! Toppers allemaal. 

Zonder de vele vrijwilligers en helpers op allerlei gebied waren de conferenties nooit mogelijk geweest. Ook daar was onderling vaak een diepe harmonie en vrede en ontstonden nieuwe vriendschappen. Dank jullie allemaal. 

We hebben ondertussen 10 conferenties gehouden met de volgende thema’s; 

 • 2012 Geest van Opwekking 
 • 2013 Geest van Gebed 
 • 2014 Geest van Vrijheid 
 • 2015 Geest van Vuur 
 • 2016 Geest van Geloof 
 • 2017 Geest van Genade 
 • 2018 Geest van Eenheid 
 • 2019 Geest van Heiligheid 
 • 2020 Geen i.v.m. covid 
 • 2021 Geen i.v.m. covid 
 • 2022 Shekinah Glory 
 • 2023 On Earth as it is in Heaven 
 • 2024 The Weight of His glory!

   

We beseffen dat dit allemaal vruchten en gaven zijn welke nooit uit eigen kracht had kunnen ontstaan, maar van Hem komen!  

We hebben dus Iemand te vieren en zien met grote verwachting uit naar de 11e Pinkstervuur conferentie en zijn benieuwd hoe Vader, Zoon en Geest ons dit jaar weer gaan verrassen met hun Aanwezigheid. 

Vrijwillige liefde offers tijdens de conferentie

We willen in de samenkomsten ook ruimte maken om geld te offeren als uitdrukking van onze waardering en liefde voor Hem. Vrijwillig van uit ons hart. Misschien kunt u al vooraf bedenken en klaarleggen wat u wilt geven. Pinnen kan overigens ook.

Deze liefde offers zullen gebruikt worden om andere goede bedieningen wereldwijd te zegenen in het liefdewerk wat zij doen.

We geven dus graag de leiding over aan Hem en hoeven niet zo nodig zelf de controle in handen te houden. Dit betekent trouwens niet dat we ons niet goed voorbereiden, maar dat we durven af te stappen van een vooraf afgesproken plan. Het gaat vaak anders dan anders, dit avontuur met de Heilige Geest gaan we graag aan.

Verlang jij hier ook naar, dan ben je meer dan welkom om drie dagen apart te zetten voor Hem! 

We zien er naar uit om jou te ontmoeten of je nou alleen, met je vrienden/familie of kerk komt. Dit feest vieren we samen!

Pinkstervuur 2024 Thema: The Weight of His glory!

In dit weekend gaan we meer ontdekken van de hemel en de atmosfeer van het Koninkrijk van Jezus Christus. Je leert hoe jij ingezet wordt om die hemelse sfeer op aarde te creëren.  In de eerste plaats door de veranderingen in jouw eigen hart en geest. Daarnaast ook door de impact van de vernieuwing in jouw gedrag, jouw spreken en jouw reageren op het leven om je heen, jouw huis, jouw gezin, jouw werk, jouw familie, jouw vriendenkring en jouw kerk. 

Hoe de hemel je hierin tegemoetkomt en ook volop helpt, is vaak minder bekend. Het is niet jouw prestatie om dingen te veranderen, maar de genade en de werkingen van de Heilige Geest. 

De Heilige Geest is de beste kenner van de hemel en van de aarde. Hij weet hoe de naam van Onze Vader geheiligd wordt op aarde, Zijn Koninkrijk komt en Zijn wil werkelijkheid wordt op aarde. 

Deze conferentie wil je helpen om die toerusting en relatie met de Heilige Geest aan te gaan.   

Je bent bij deze uitgenodigd en uitgedaagd.…….! 

Thema’s in de samenkomsten

DagTijdThema
Vrijdag19:30Wordt nog bepaald
Zaterdag10:00Wordt nog bepaald
Zaterdag19:30Wordt nog bepaald
Zondag10:00Wordt nog bepaald
Zondag19:30Wordt nog bepaald

Workshop thema op zaterdag en zondagmiddag 14.00 uur en 15.30 uur;
onderwerpen zullen spoedig volgen

Aanbidding

Als band verlangen wij naar één ding; dat iedereen gericht is op God en niet op ons. We willen ons begeven in Zijn tegenwoordigheid en proberen Zijn hart voor mensen te vertolken door middel van onze muziek. Ons doel is dat mensen God leren aanbidden in elk seizoen & onder elke omstandigheid. Zijn vreugde is daarin onze kracht! We proclameren graag wie Hij is en wie we zijn in Hem. We schrijven ook zelf muziek; nummers voor nu. Ons hartsverlangen is dat er nog veel meer songwriters gaan opstaan, die voor ons eigen volk – en voor de natiën – gaan schrijven zodat Hij verheerlijkt zal worden door elke natie en dat elke tong zal belijden dat Hij Heer is!

Het woord van God ’s Geest doet leven en maakt levend! Daarom profeteren wij ook terwijl we muziek maken. Profeteren is het uitspreken van de woorden uit God’ s hart, wij doen dit vaak zingend. Wat we merken is dat God Zijn kracht verleent aan onze woorden en muziek. Door profetische aanbidding worden ‘dode botten’ tot leven gewekt en veranderen de omstandigheden. Dit doen we in de naam van Jezus die ons deze autoriteit gegeven heeft.

We willen graag het lichaam van Christus zien opstaan en doorgeven wat God al aan ons heeft laten zien.

Onze aanbidding kenmerkt zich door spontaniteit en profetische bediening door muziek. Wij geloven dat tijdens de aanbidding God mensen geneest naar geest, ziel en lichaam en er bevrijding plaats vindt. Wij pikken op wat er in de Geest gebeurt en vertalen dit naar klanken, ritmes, liederen, voorbede, gebeden.

Wij verlangen naar gepassioneerde radicale vurige aanbidding, geleid door de Heilige Geest die ons zeer dierbaar is. Wij zijn gehoorzaam aan Hem en willen steeds gefocust zijn op wat Hij zegt. Als hij zegt ‘gaan’ dan zullen we gaan! Maar ook als hij zegt ‘stop’ dan stoppen we.