Pinkstervuur 2022

Shekinah Glory!

Welkom!

Yesss, na een tijdelijke stop van twee jaar is het weer tijd voor Pinkstervuur!

Wij zien er weer naar uit om mensen uit het hele land te zien komen en samen drie onvergetelijke dagen te beleven vol interactieve worship, bijbels gefundeerde teachings, bediening, soaking en workshops met als thema: SHEKINAH GLORY!

Daarnaast is het natuurlijk ook heerlijk om samen te kamperen, te delen, plezier te maken en te genieten van de prachtige omgeving. Een B&B, hotelletje of huisje in de regio kan natuurlijk ook

Thema Pinkstervuur 2022 Shekinah Glory

Shekinah heeft te maken met het rusten van Gods Aanwezigheid op aarde. Dit kan op een persoon, een groep mensen of een volk zijn. Letterlijk ook het wonen van de heerlijkheid van God op aarde, zoals in de tabernakel en later in de tempel. En….natuurlijk op de Pinksterdag met de uitstorting van de Heilige Geest en al zijn gaven uit de hemelen.

Tijdens de samenkomsten zullen we samen uit de Bijbel gaan zien dat God graag bij zijn kinderen is. Ook wat je kan doen of juist niet moet doen om meer van Zijn glorie te ervaren. Ons grootste verlangen en gebed is dat Hij zelf op ons zal rusten en onder ons zal zijn. Worship en gebed krijgen hierin een grote plaats, want onze liefde voor de Vader, Zoon en de Heilige Geest willen we graag voor en over Hem uitgieten..

Pinkstervuur 2022 Programma

VrijdagTijd
Dienst Grote Tent19:30 - 22:00
ZaterdagTijd
Dienst Grote Tent10:00 - 12:00
Workshop Ronde 114:00 - 15:15
Workshop Ronde 215:30 - 16:45
Dienst Grote Tent19:30 - 22:00
ZondagTijd
Dienst Grote Tent10:00 - 12:00
Workshop Ronde 114:00 - 15:15
Workshop Ronde 215:30 - 16:45
Dienst Grote Tent19:30 - 22:00

Aanmelden OPGEVEN en AANMELDEN kan vanaf NU via Eventbrite!

Pinkstervuur is eigenlijk niet te beschrijven. Het is komen, er zijn, meedoen en je laten onderdompelen in de vrijheid en Aanwezigheid van de Heilige Geest. Dat werkt verfrissend, inspirerend en vernieuwend.

Daarnaast is het natuurlijk ook heerlijk om samen te kamperen, te delen, plezier te maken en te genieten van de prachtige omgeving. Een B&B, hotelletje of huisje in de regio kan natuurlijk ook.

De mogelijkheden van eten en drinken op het terrein worden dit jaar weer uitgebreid. We zijn al bezig met een all-in pakket voor lekker eten en niets hoeven mee te nemen of voor te bereiden. Leuk voor moeders.

We zullen regelmatig nieuwe informatie op de site plaatsen en jullie op de hoogte te houden. 

Aanmelden TARIEVEN

EARLYBIRD PRIJZEN - 01-03 t/m 30-04Prijzen
Kamperen Volwassenen 13+ €65,00
Kamperen Kinderen 4 tot en met 12€50,00
Kamperen Kinderen 0 tot en met 4Gratis
01-05 t/m 03-06Prijzen
Kamperen Volwassenen 13+ €75,00
Kamperen Kinderen 4 tot en met 1260,00
Kamperen Kinderen 0 tot en met 4Gratis
Conferentie zonder kamperenPrijzen
Vrijdagavond Ticket€7,50
Zaterdag Ticket€15,00
Zondag Ticket€15,00

Prijs voor stroom: €15,00 – Stroom voor het weekend hoeft maar een keer per gezin betaald te worden.

Visie

Pinstervuur is gestart in 2011 met een verlangen om een Pinksterfeest te houden waar de Heilige Geest de leiding zou hebben en wij, luisterend naar Hem, ons laten leiden in wat Hij wil. Onze overtuiging is dat dit het mooiste Pinksterfeest zou brengen, omdat Hij zijn werken en kracht kan laten zien. Dat hebben we jaar op jaar ervaren.

Zeggen de Heilige Geest alle ruimte te geven, is nog niet hetzelfde als dat ook te doen. We zijn ons dat als leiding zeer bewust. Toch zouden we nu na acht conferenties nooit meer anders willen. De diepte waarin mensen worden geraakt en vernieuwd, de joy, de vrijheid, de genezingen en bevrijdingen, de dynamiek en het ervaren en beleven van Zijn Tegenwoordigheid, allemaal vrucht en gaven wat nooit uit eigen kracht had kunnen ontstaan!

We geven dus graag de leiding over aan Hem en hoeven niet zo nodig zelf de controle in handen te houden. Dit betekent trouwens niet dat we ons niet goed voorbereiden, maar dat we durven af te stappen van een vooraf afgesproken plan. Het gaat vaak anders dan anders, dit avontuur met de Heilige Geest gaan we graag aan.

Verlang jij hier ook naar, dan ben je meer dan welkom om drie dagen apart te zetten voor Hem! SHEKINAH GLORY come!

We zien er naar uit om jou te ontmoeten of je nou alleen, met je vrienden/familie of kerk komt. Dit feest vieren we samen!

Kosten voor de conferentie

De kosten van de conferentie dragen we samen. Dat is normaal en gebruikelijk. Tenten en inrichting, geluid, stoelen, generatoren voor de stroom, wc’s en toiletten en tientallen andere zaken. Voor al deze zaken komt na de conferentie nog een stroom facturen die betaald moeten worden. Daarom rekenen we ook weer graag op uw deelname en opgave voor de hele conferentie.

De tarieven voor deelname aan de conferentie staan op de site en deze kunt u overmaken bij het opgeven.

De kosten hebben we zo laag mogelijk gehouden voor kampeerders. We zien graag dat de hele conferentie wordt bezocht en niet alleen losse samenkomsten of dagen. Kan ook natuurlijk, maar hele thema volgen heeft meer impact. Ook voor kinderen en tieners natuurlijk.

Vrijwillige liefde offers tijdens de conferentie

We willen in de samenkomsten ook ruimte maken om geld te offeren als uitdrukking van onze waardering en liefde voor Hem. Vrijwillig van uit ons hart. Misschien kunt u al vooraf bedenken en klaarleggen wat u wilt geven. Pinnen kan overigens ook.

Deze liefde offers zullen gebruikt worden om andere goede bedieningen wereldwijd te zegenen in het liefdewerk wat zij doen.

Pinkstervuur 2022 Thema: Shekinah Glory!

Shekinah heeft te maken met het rusten van Gods Aanwezigheid op aarde. Dit kan op een persoon, een groep mensen of een volk zijn. Letterlijk ook het wonen van de heerlijkheid van God op aarde, zoals in de tabernakel en later in de tempel. En….natuurlijk op de Pinksterdag met de uitstorting van de Heilige Geest en al zijn gaven uit de hemelen.

Tijdens de samenkomsten zullen we samen uit de Bijbel gaan zien dat God graag bij zijn kinderen is. Ook wat je kan doen of juist niet moet doen om meer van Zijn glorie te ervaren. Ons grootste verlangen en gebed is dat Hij zelf op ons zal rusten en onder ons zal zijn. Worship en gebed krijgen hierin een grote plaats, want onze liefde voor de Vader, Zoon en de Heilige Geest willen we graag voor en over Hem uitgieten.

Tijdens deze conferentie zal het thema “De heerlijkheid van Heer” en het ervaren van de
heerlijkheid van Hem helemaal centraal staan. Vanuit Exodus 24 waar Mozes de Horeb beklimt en
vanuit Hebreeen 12 waar we uitgenodigd worden te komen tot de berg Sion en de stad van de
levende God zullen we diverse thema’s uitwerken. Ook tegen Johannes in Openbaringen 4 wordt
gezegd; Kom hier, en Ik zal je laten zien…

Thema’s in de samenkomsten

DagTijdThema
Vrijdag19:30Preparation, voorbereiding, wie mag de berg van de Heer beklimmen...
Zaterdag10:00Ascension, opklimmen, opstijgen, omhoog...
Zaterdag19:30Stay & Pray, wonen, verblijven, zijn of rusten in Hem
Zondag10:00Stay in the cloud, Rusten in de Geest en wandelen in de Geest
Zondag19:30Descending for ministry, afdalen en delen

Workshop thema op zaterdag en zondagmiddag 14.00 uur en 15.30 uur;
1 Bidden als echtpaar binnen het huwelijk
2 Paardencoaching
3 Wandelen in de Geest
4 Heerlijkheid en uitstraling

Aanbidding

Als band verlangen wij naar één ding; dat iedereen gericht is op God en niet op ons. We willen ons begeven in Zijn tegenwoordigheid en proberen Zijn hart voor mensen te vertolken door middel van onze muziek. Ons doel is dat mensen God leren aanbidden in elk seizoen & onder elke omstandigheid. Zijn vreugde is daarin onze kracht! We proclameren graag wie Hij is en wie we zijn in Hem. We schrijven ook zelf muziek; nummers voor nu. Ons hartsverlangen is dat er nog veel meer songwriters gaan opstaan, die voor ons eigen volk – en voor de natiën – gaan schrijven zodat Hij verheerlijkt zal worden door elke natie en dat elke tong zal belijden dat Hij Heer is!

Het woord van God ’s Geest doet leven en maakt levend! Daarom profeteren wij ook terwijl we muziek maken. Profeteren is het uitspreken van de woorden uit God’ s hart, wij doen dit vaak zingend. Wat we merken is dat God Zijn kracht verleent aan onze woorden en muziek. Door profetische aanbidding worden ‘dode botten’ tot leven gewekt en veranderen de omstandigheden. Dit doen we in de naam van Jezus die ons deze autoriteit gegeven heeft.

We willen graag het lichaam van Christus zien opstaan en doorgeven wat God al aan ons heeft laten zien.

Onze aanbidding kenmerkt zich door spontaniteit en profetische bediening door muziek. Wij geloven dat tijdens de aanbidding God mensen geneest naar geest, ziel en lichaam en er bevrijding plaats vindt. Wij pikken op wat er in de Geest gebeurt en vertalen dit naar klanken, ritmes, liederen, voorbede, gebeden.

Wij verlangen naar gepassioneerde radicale vurige aanbidding, geleid door de Heilige Geest die ons zeer dierbaar is. Wij zijn gehoorzaam aan Hem en willen steeds gefocust zijn op wat Hij zegt. Als hij zegt ‘gaan’ dan zullen we gaan! Maar ook als hij zegt ‘stop’ dan stoppen we.